Arany Kornél

Arany Kornél

Tudta? Összeeskűves-elméletek

2016. szeptember 04. - Gábor Magyari

Nem olyan régen kimentem a strandra fürdeni, meg úszni, mert nyár van, vagyis csak volt, meg meleg, és olyan jó volt úszni és süttetni a hasamat. Mellettem nem olyan messze egy roppant érdekes beszélgetésre lettem figyelmes. Egy középkorú hölgy, meg egy szintén középkorú férfi éppen olyan mélységekbe menő beszélgetést folytattak, hogy muszáj voltam végig hallgatni. Szó volt itt mindenről: a bevándorlókról, akiket az USA küld Európába, hogy elfoglalják a kontinenst, meg hogy az amerikai repülők által húzott csíkok, tudod, amik ott fent vannak az égén, na, azokkal mérgezik az európai embereket. Ennek hallatán, úgy döntöttem le kell ülnöm a gép elé és írnom kell. Az összeesküvés-elméletek egyre jobbak, viccesebbek és a számuk megállíthatatlanul növekszik. Olyanokat képesek kitalálni egyes emberek, hogy a fejemet fogom. Ebben az a még szomorúbb, hogy sokan el is hiszik. De most jövök én! Megosztom veled a legújabb fejleményeket, amiket hosszas, évtizedes kutatómunkám által sikerült felderíteni! Lesz itt szó mindenről, olyanokat fogsz megtudni, hogy el sem fogod, akarod hinni. Pedig mindenki tudja, József Attila óta, hogy: „Te jól tudod, a költő sose lódit”. Különben is, hazudni bűn, erre Harry Potter hívta fel a figyelmünket. Meg az internetre mindig szinte csak igaz és valódi hírek kerülnek fel, meg írások, mert az internet csakis megbízható forrás. Tarts felem kedves olvasó!

Köztudott tény, hogy éltek dinoszauruszok, méghozzá hozzávetőlegesen kétszázmillió éve. Majd kihaltak. De mi okozta a halálukat? Miért kellett ezeknek a hatalmas, szép, nagy, csodás állatoknak meghalni? Valóban úgy tűntek el a föld színéről, ahogyan tanítják, ahogy a wikipédián szerepel? Vagy valami egészen titokzatos, rejtélyes dolog végzett velük? Több évig kutattam, jártam a világot, végeztem különböző kutatásokat. Most közlöm az eredményt. Több csontot is találtam, meg egy rejtélyes könyvet is, amely tele volt rejtélyes jelekkel. Elküldtem egy laborba megvizsgálni, ahol kiderült, hogy az első irodalmi műről van szó, amelyet egy Homerius Trianusz Ilias Oduseus egyed készített. A mű hatalmas, szerepelnek benne háborúk, szerelmi történetek, és minden egyéb. Ő volt az utolsó élő dinó, aki leírta, miért is ő maradt az egyetlen, mi okozta a pusztulást a fajának. Nem más, mint egy atombomba! De ki dobta le? Miért? Hogyan? Nos, a teljes mű nem került elő, csak egy töredéke, de Homerius részletesen tárgyalja, hogy a szépséges szép Helenékisz trójaikusz dinó kegyéért harcoltak, a dinók két csoportra osztottak és végül egy dinónak elege lett az egész háborúból, úgy döntött, a faj megérett a pusztulásra. A háború tíz hosszú és kemény éven át tartott, majd jött Atombosztatikus Akhileszuszi és egy atombombával végett vetett mind a háborúnak, mind a dinoszauruszok korának. Egyedül Homerius maradt életben, hogy az utókor számára megőrizze mind azt, amit a világ, de legfőképpen az amerikaiak és az oroszok mind a mai napig titkolnak előlünk!

Millió legenda kering, hogy Attila, az első magyar király, mert ugye köztudott, hogy mi, magyarok, a hunoktól származunk, hiszen Hungary. A hülye is tudja, hogy Hun, benne van a nevében, meg Attila, az egy magyar név! Attila, egyébként, aki a másik magyar, Nagy Sándor őse, 410 körül született majd lett hun és magyar király. Birodalma hatalmas volt, mindenki rettegte az erejét, de idejekorán meghalt. Majd halála után hármas koporsóba temették és mélyen beengedték a Tiszába, hogy senki se kereshesse meg. De a buták, nem gondolták rám, a nagyságosra, aki megtalálta a híres nevezetes sírt! Átúsztam az egész Tiszát, nem mondom, eléggé fárasztó volt, több évig tartott, de a lelkes munka meghozta az eredményt. Megtaláltam az első magyar király sírját! Hogy hol, merre bukkantam rá, az természetesen titok. Attila testét valóban hármas koporsóba temették el, sőt, a magyar zászló nemzeti színeibe, ez is újabb bizonyíték rá, hogy magyar volt. Piros, fehér, zöld. Nem volt könnyű munka felnyitni a koporsót, de végül sikerült és megtaláltam a híres király csontvázát! A csontvázat a szekrényembe rejtettem el, a hármas koporsót pedig jó áron eladtam az oroszoknak.

A Biblia. Az egész keresztény vallás erre a hatalmas műre épül, meg persze a zsidó vallás is. Pontatlan az a kifejezés, hogy mű, mert a Biblia jelentése: könyvek. Vagyis sok, több száz könyv. De vajon ki írta a Bibliát, valóban a négy evangélista szerezte az újszövetséget, és azok a próféták írták az ószövetséget, akikről tudunk? Valóban Isten szavai szerepelnek benne? Mi bizonyítja, hogy Jézus Isten fia volt? Több éves kutatásom során jártam Izraelben, Jeruzsálemben, Betlehemben, megtekintettem Jézus szülőhelyét, és megdöbbentő iratokat találtam. Olyasmi jutott a kezembe, ami az egész keresztény vallás létjogosultságot megkérdőjelezi, sőt, szinte értelmetlen is vallásról beszélni. Emberei millió hisznek valami olyasmiben, amely nem több mint csupán mese és kitaláció. Az egész egy jól komponált, megszerkesztett irodalmi mű, melynek nem más a szerzője, mint maga Jézus Krisztus, akit mindenki megváltónak ismer, meg Isten fiának. Holott egy közönséges csaló volt, egy közepes tehetségű író, aki álnevet választott. Az eredeti neve: János Kristóf, ebből is világos, hogy ő is, mint mindenki, magyar származású volt. Egy közönséges parasztcsaládba született, apja József, anyja Mária. Szintén magyar nevek! Kristóf naphosszat olvasta Homéroszt, meg az összes nagy költőt, írót, és eldöntötte, hogy ő mind nagyobb lesz ezeknél, egy vallást fog megalapítani, hozzá pedig ír egy óriási, hatalmas könyvet, amit Bibliának fog elnevezni. Az unalmas részekbe nem mennék bele, hogy hogyan dolgozott, mi volt az ihlet, hány éven keresztül írta a könyvet, miért gondolta meg magát, hogy ő, mint főszereplő fog szerepelni a könyvben, nem mint író. A lényeg a lényeg, hogy az egész keresztény és zsidó vallás kitaláció, maga, a magyar származású János Kristóf volt az író, főszereplő, és emberek milliói követnek egy olyan személyt, aki egy közepesnél talán jobb írói tehetséggel rendelkezett, de mindenképpen óriási képzeleterővel volt megáldva. És a terve, nos, az tökéletesen bevált. A világ legolvasottabb könyve lett, de én, nagyon sok kutatással végre lerántottam róla, egy csalóról a leplet!

Tudta? Vagyis feltételezem, hogy igen. Csak rosszul. De mégis miről van szó? Az első éjszaka jogáról a középkorban. Köztudott tény, hogyha valaki a középkorban frissen megházasodott, akkor a földesúré volt az első éjszaka joga, vagyis, hogy elvegye a szűzlány ártatlanságot. Ez egyfajta adó volt, a sok más mellé, ha a házaspár nem teljesítette, a férj nem adta oda a feleségét urának, akkor a földesúr megcsonkíthatta a férj nemes részét. Nos, eddig terjed mindenkinek a tudása, de még milyen rosszul! Ugyanis. Levéltárak, múzeumok, könyvtárak, a Budai vár, bejártam mindent, leutaztam Kolozsvárra, az alföldre, Borsodba, adatokat gyűjteni, régi írásokat, krónikákat, mindent, amit csak lehetett a középkori szexuális életről. És kedves olvasóm, megdöbbentő dolgokat véltem felfedezni. Rengeteg krónika, história, dal, minden arról tesz tanúbizonyságot, hogy a földesúrnak nem volt semmilyen joga sem arra, hogy nemi életet létesítsen a friss arával. Sőt, az a földesúr, aki ezt megtette, megpróbált élni ezzel a nem létező jogával, az a fejét vesztette. De akkor mi is az igazság? A lelkes kutatómunkám kiderítette. Létezett az első éjszaka joga. Csak nem a földesurat illette meg az a nemes kiváltság, hanem a mindenkori magyar királyt. Így van. Mert mi lehet szebb, nemesebb egy szűzlánynak, mint annál, hogy maga a király vegye el az ártatlanságát? Középkori törvények sora említi, hogy több király is ki akart bújni a felelősség alól, de nem lehetett. Teljesíteni kellett. Nagy Lajos emiatt egy nápolyi hadjáratot volt kénytelen későbbre halasztani, mert egy hétig csak az országot járta. A másik érdekesség, hogy nem lehetett akármikor házasodni, hanem csak akkor, amikor király az országban tartózkodott, nem volt semmilyen külföldi hadjárata, mert akkor ugye nem tudta teljesíteni királyi kötelességét.

Jelenlegi kutatómunkám ideig tartott. De ne hidd azt, kedves olvasó, hogy tényfeltárásom ezzel véget ért. Dehogy! A java még csak most kezdődik. Egész életemet a magyar nép szolgálatára tettem fel, hogy csakis kizárólag igaz hírekkel szolgáltassak az embereknek. Végre valaki kimondja azt az igazságot, amelyre mindannyian szomjazunk! A manna, az édes ambrózia, mindenki megkapja a magáét! Lerántom a leplet hazugságokról, csalásokról, csakis a színtiszta igazságot írom le. Legközelebb miről fogok íni? Egy kis előzetes: a holdra szállásról lerántom a leplet, szó lesz arról, hogy titkos orosz kémek mérgező anyagot csempésznek a vízbe, ezzel fertőzve a magyar népet! Továbbá: Petőfi Sándor eltűnésének igaz története. És még több izgalmas és érdekfeszítő tény! Csak itt nálam! A legközelebbi írásom alkalmával találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykornel.blog.hu/api/trackback/id/tr511674055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása